, ,

Camera supraveghere wireless WiFi TP-Link Tapo C200, 2MP, IR 9 m, 4 mm, microfon, slot card

183,50 lei

Vrei o camera supraveghere wireless Wi-Fi performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless WiFi TP-Link Tapo C200.

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless WiFi TP-Link Tapo C200!

Vrei o camera supraveghere wireless Wi-Fi performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless WiFi TP-Link Tapo C200.

Preventia este cea mai buna metoda de a preveni evenimentele neplacute. Instaleaza cu incredere o camera de supraveghere pentru a spori siguranta familiei tale. Camera de supraveghere video Pan/Tilt TP-Link Tapo C200, este de tip wireless, avand o rezolutie inalta de Full HD 1080p (1920 x 1080 pixeli). Modelul C200  poate fi accesata de pe telefonul tau smart iOS sau Android. Procesorul de 1/2.9 inch cu care este dotata camera permite compresie video H.264 ce determina un consum minim de latime de banda si un spatiu redus atunci cand se face inregistrarea video. Imaginile se pot stoca pe un card de pana la 128GB (cardul nu este inclus). Functioneaza si prin control vocal cu ajutorul Google Assistant si Amazon Alexa (Amazon Alexa si Google Assistant nu sunt disponibile in toate tarile si limbile). In momentul in care camera detecteaza miscarea, aceasta iti va trimite notificare tip push pe telefonul tau mobil iOS sau Android prin ajutorul aplicatiei “TP-Link Tapo”. In plus, camera declanseaza efecte snonore si luminoase pentru a speria vizitatorii nepoftiti. Pe timp de noapte, camera nu te lasa la greu! Poti capta imagini live de pana la 9 metri cu ajutorul LED-urilor cu IR. Temperatura de functionare a camerei porneste de la 0°C si poate sa ajunga pana la +40°C. Suporta RTSP. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat! La camerele cu slot pentru card de memorie, acesta se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici aceste aspecte cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere wireless WiFi TP-Link Tapo C200Camera supraveghere wireless WiFi TP-Link Tapo C200, 2MP, IR 9 m, 4 mm, microfon, slot card
183,50 lei