, ,

Camera supraveghere wireless WiFi EZVIZ CS-CV228-A0-3C2WFR, 2 MP, IR 30 m, 2.8 mm, microfon, slot card

299,00 lei

Vrei o camera supraveghere wireless Wi-Fi performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless WiFi EZVIZ CS-CV228-A0-3C2WFR.

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless WiFi EZVIZ CS-CV228-A0-3C2WFR!

Vrei o camera supraveghere wireless Wi-Fi performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless WiFi EZVIZ CS-CV228-A0-3C2WFR.

EZVIZ CS-CV228-A0-3C2WFR este o camera supraveghere wireless WiFi cu lentila fixa de 2.8 mm, care iti permite sa supraveghezi fara griji casa, magazinul sau biroul atunci cand nu esti prezent. Poti vizualiza imagini LIVE direct de pe telefon cu ajutorul aplicatiei EZVIP (disponibila pe Google Play si App Store). Camera are o rezolutie video FULL HD permisa de catre senzorul CMOS pentru a spori claritatea. Cu ajutorul iluminatorului IR poti vizualiza imaginile si pe timp de noapte pe o distanta de pana la 30 metri. Camera dispune de microfon si difuzor incorporate, care faciliteaza comunicarea bidirectionala. Cu ajutorul aplicatiei poti efectua 3 inregistrari audio de 10 secunde care pot fi redate atunci cand este detectata miscarea. Aceasta camera permite selectarea zonelor de interes si ajustarea sensibilitatii detectiei la miscare. Atunci cand cineva intra in zona de interes in intervalul orar selectat de tine, camera emite alarma audio si lumina de avertizare, iar o notificare de tip push este trimisa instant pe telefon. Inregistrarile efectuate se pot stoca pe un card microSD de pana la 256 GB (cardul nu este inclus in pachet). Tehnologia Digital Wide Dynamic Range (DWDR) este utilizata in camerele de supraveghere pentru a compensa problemele generate de expunere la lumina cu ajutorul software-ului avansat. Aceasta functioneaza captand 2 imagini cu expuneri la lumina diferite, creand o alta imagine clara cu balans intre lumina si intuneric. Camera este prevazuta cu grad de protectie IP67, fiind rezistenta la apa si praf.

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere wireless WiFi EZVIZ CS-CV228-A0-3C2WFRCamera supraveghere wireless WiFi EZVIZ CS-CV228-A0-3C2WFR, 2 MP, IR 30 m, 2.8 mm, microfon, slot card
299,00 lei