, ,

Camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision HiWatch HWC-P120-D/W, 2 MP, IR 5 m, 2.8 mm, slot card, microfon

269,99 lei

Vrei o camera supraveghere wireless Wi-Fi performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision HiWatch HWC-P120-D/W.

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision HiWatch HWC-P120-D/W!

Vrei o camera supraveghere wireless Wi-Fi performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision HiWatch HWC-P120-D/W.

HWC-P120-D/W este o camera de supraveghere wireless IP WIFI din seria HiWatch, de la Hikvision. Aceasta camera este echipata cu un senzor de 1/2.8 inch Progressive Scan CMOS care permite o rezolutie video de 2 Megapixeli (Full HD – 1920 x 1080 pixeli), iar lentila fixa de 2.8 mm ofera un unghi vizual pe orizontala de 105°. Camera poate filma pe timp de noapte pe o distanta de pana la 5 m cu ajutorul iluminatorului IR pentru a putea supraveghea obiectivele dorite. Camera permite monitorizare de pe telefonul mobil prin aplicatia Hik-Connect disponibila pe device-urile care ruleaza sistem de operare Android sau iOS. Printre functiile speciale ale camerei se enumara BLC, HLC, 3D DNR, DWDR, AGC, detectarea miscarii, ajustare imagine. Tehnologia Digital Wide Dynamic Range (DWDR) este utilizata in camerele de supraveghere pentru a compensa problemele generate de expunere la lumina cu ajutorul software-ului avansat. Aceasta functioneaza captand 2 imagini cu expuneri la lumina diferite, creand o alta imagine clara cu balans intre lumina si intuneric. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. HLC (Highlight Compensation) este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa (faruri, reflectoare etc.). Distanta de transmisie wireless este de pana la 50 m. Dispune de microfon si difuzor incorporate, iar inregistrarile se pot face si pe un card microSD de pana la 128 GB (nu este inclus). Alimentarea se va face la 5 VDC ± 10%, iar temperatura optima de functionare este cuprinsa in  intervalul -10°C si +40°C. La camerele cu slot pentru card de memorie, acesta se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici aceste aspecte cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision HiWatch HWC-P120-D/WCamera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision HiWatch HWC-P120-D/W, 2 MP, IR 5 m, 2.8 mm, slot card, microfon
269,99 lei