, ,

Camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision HiWatch HWC-C220-D/W, 2 MP, 2.8 mm, IR 10 m, PIR 10 m, microfon

120,69 lei

Vrei o camera supraveghere wireless Wi-Fi performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision HiWatch HWC-C220-D/W.

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision HiWatch HWC-C220-D/W!

Vrei o camera supraveghere wireless Wi-Fi performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision HiWatch HWC-C220-D/W.

HWC-C220-D/W este o camera de supraveghere wireless IP WIFI din seria HiWatch, de la Hikvision. Aceasta camera este echipata cu un senzor de 1/2.8 inch Progressive Scan CMOS care permite o rezolutie video de 2 Megapixeli (Full HD – 1920 x 1080 pixeli), iar lentila fixa de 2.8 mm permite un unghi vizual generos. Camera poate filma pe timp de noapte pe o distanta de pana la 10 m cu ajutorul iluminatorului IR pentru a putea supraveghea obiectivele dorite, avand si detectie PIR la 10 m cu un unghi de 80°.  Printre functiile speciale ale camerei se enumara BLC, 3D DNR, DWDR, ROI, AGC, detectarea miscarii, ajustare imagine. Tehnologia Digital Wide Dynamic Range (DWDR) este utilizata in camerele de supraveghere pentru a compensa problemele generate de expunere la lumina cu ajutorul software-ului avansat. Aceasta functioneaza captand 2 imagini cu expuneri la lumina diferite, creand o alta imagine clara cu balans intre lumina si intuneric. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat.  Camera este prvazuta cu slot pentru card microSD de pana la 128 GB (cardul nu este inclus). Distanta de transmisie wireless este de pana la 50 m. Alimentarea se va face la 12 VDC±25%, iar temperatura optima de functionare este cuprinsa in  intervalul -10°C si +40°C. Microfon incorporat. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat! La camerele cu slot pentru card de memorie, acesta se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici aceste aspecte cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision HiWatch HWC-C220-D/WCamera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision HiWatch HWC-C220-D/W, 2 MP, 2.8 mm, IR 10 m, PIR 10 m, microfon
120,69 lei