, ,

Camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision DS-2CD2423G0-IW, 2MP, IR 10 m, 2.8 mm, microfon

324,99 lei

Vrei o camera supraveghere wireless Wi-Fi performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision DS-2CD2423G0-IW.

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision DS-2CD2423G0-IW!

Vrei o camera supraveghere wireless Wi-Fi performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision DS-2CD2423G0-IW.

Camera de supraveghere wireless IP WiFi de interior DS-2CD2423G0-IW de la Hikvision, este alegerea perfecta pentru captarea usoara a imaginilor la o calitate superioara. Aceasta camera are o rezolutie video de 2 Megapixeli (1920 x 1080 pixeli – FULL HD), inregistrarile fiind facute la o calitate ridicata, datorita senzorului CMOS de 1/2.7 inch. Lentila fixa de 2.8 mm iti permite un unghi vizual de 114°. DS-2CD2423G0-IW este dotata cu LED-uri IR performante care iti ofera posibilitatea de a vizualiza imagini pe timp de noapte pana la o distanta maxima de 10 m. Printre functiile speciale ale camerei se enumara BLC, HLC, DWDR, 3DNR. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. HLC (Highlight Compensation) este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa (faruri, reflectoare etc.). Camera are o distanta de transmisie wireless de pana la 50 m (camp deschis). Temperatura de functionare a camerei porneste de la -10°C si poate sa ajunga pana la +40°C, avand o carcasa din plastic. Microfon incorporat. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat! La camerele cu slot pentru card de memorie, acesta se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici aceste aspecte cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision DS-2CD2423G0-IWCamera supraveghere wireless IP WiFi Hikvision DS-2CD2423G0-IW, 2MP, IR 10 m, 2.8 mm, microfon
324,99 lei