, ,

Camera supraveghere wireless IP WiFi Ezviz CS-C3W, 4 MP, IR 30 m, lumina alba, 2.8 mm, slot card, microfon

399,00 lei

Vrei o camera supraveghere wireless Wi-Fi performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless IP WiFi Ezviz CS-C3W.

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless IP WiFi Ezviz CS-C3W!

Vrei o camera supraveghere wireless Wi-Fi performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere wireless IP WiFi Ezviz CS-C3W.

CS-C3W este o camera de supraveghere video de tip wireless IP WiFi pentru exterior de la Ezviz, avand o rezolutie inalta 4 Megapixeli (2560 x 1440 pixeli), iar lentila fixa de 2.8 mm iti permite un unghi de 100° (orizontala) / 121° (diagonala). Modelul CS-C3W este compatibil cu aplicatia “Ezviz” (disponibila pe Google Play si App Store) care poate fi accesata de pe telefonul tau smart iPhone sau Android. Pe langa iluminatorul cu IR care iti permite sa vizualizezi imagini alb/negru pe timp de noaptea pana la 30 metri, poti vizualiza si imagini color pe timp de noapte cu ajutorul LED-urilor cu lumina alba. Vederea ta pe timp de noapte este acum clara, luminata si colorata, datorita celor 2 LED-uri cu lumina alba (spotlight) si lentila optica profesionala. Este atata de avansata incat poti identifica rapid detaliile de interes precum culoarea unei masini sau hainele unei persoane. Cele 2 LED-uri cu lumina alba nu numai ca fac posibila intregistrare si vizualizare a imaginilor color pe timp de noapte, de asemenea, le poti folosi pe post de iluminare unde ai nevoie (cu posibilitate ON / OFF sau ajusterea luminozitatii). Daca nu ai nevoie de iluminare suplimentara, poti schimba camera sa intregistreze alb-negru prin intermediul aplicatiei mobile. Un al treilea mod de vizualizare pe timp de noapte este unul incredibil de smart: camera poate porni automat LED-urile cu lumina alba la detectia unei miscari suspecte (cu ajutorul algoritmilor inteligenti, camera poate diferentia intre oameni si alte obiecte din cadru pentru a reduce semnificativ alarmele false, toate acestea in timp real). Pe langa sunetele default de atentionare, poti inregistra mesaje audio de 10 secunde personalizate. Camera permite o coumunicare bidirectionala (microfon si difuzor incorporat), avand posibilitatea de a interactiona cu persoanele de la usa ta direct de pe telefonul tau mobil. Inregistrarile se pot stoca pe un card microSD de pana la maxim 256 GB (cardul nu este inclus). Procesorul cu care este dotata camera IP Reolink iti permite compresie video H.265 ce determina un consum minim de latime de banda si un spatiu redus atunci cand se face inregistrare video. Temperatura de functionare a camerei porneste de la -10 grade Celsius si poate sa ajunga pana la +55 grade Celsius. C3W are grad de protectie IP67 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf etc.).

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere wireless IP WiFi Ezviz CS-C3WCamera supraveghere wireless IP WiFi Ezviz CS-C3W, 4 MP, IR 30 m, lumina alba, 2.8 mm, slot card, microfon
399,00 lei