,

Camera supraveghere Speed Dome Hikvision DarkFighter DS-2AE5232TI-A(E), 2 MP, IR 150 m, 4.8 – 135 mm, 32x + suport

1.970,17 lei

Vrei o camera supraveghere Speed Dome performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere Speed Dome Hikvision DarkFighter DS-2AE5232TI-A(E).

SKU: f1c251df995a Categories: ,

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere Speed Dome Hikvision DarkFighter DS-2AE5232TI-A(E)!

Vrei o camera supraveghere Speed Dome performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere Speed Dome Hikvision DarkFighter DS-2AE5232TI-A(E).

DS-2AE5232TI-A(E) este o camera de supraveghere Speed Dome de la Hikvision. Aceasta camera este echipata cu un senzor de Progressive CMOS ce permite o rezolutie de 2 Megapixeli (1920 x 1080p), iar lentila varifocala de 4.8 – 153 mm permite un unghi vizual 55.6° la 2.04° (orizontala) / 32.4° la 1.14° (verticala) / 63° la 2.34 (diagonala). Sistemul EIS ajuta la stabilizarea imaginii pentru a preveni aceasta miscare, chiar daca lentila este extinsa la 120mm.  Hikvision DS-2AE5232TI-A(E) Turbo 5-Inch Speed Dome este capabila sa capteze imagini de inalta calitate intr-un mediu cu lumina slaba. Sticla antireflexie neagra creste luminozitatea, ceea ce ajuta distanta IR sa ajunga pana la 150 m. Cipul CMOS incorporat permite tehnologia WDR si face posibila o rezolutie de 1920 × 1080p in timp real. Cu ajutorul zoom-ului optic de 32X si filtrului IR/Cut, camera ofera mai multe detalii intr-o zona expansiva. Camera dispune de mai multe functii importante cum ar fi BLC, HLC, WDR (120 dB), 3D DNR, EIS, Zoom digital (16x). Tehnologia True WDR (Wide Dynamic Range) este utilizata in camerele de supraveghere pentru a compensa problemele generate de expunere la lumina cu ajutorul reglarii automate a vitezei shutter-ului. Aceasta functioneaza captand 2 imagini cu expuneri la lumina diferite, creand o imagine clara cu balans perfect intre lumina si intuneric.  BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. HLC (Highlight Compensation) este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa (faruri, reflectoare etc.). Camerele din seria DarkFighter au incorporate un senzor mult mai performant, o deschidere mai mare a obiectivului si o  tehnologie smart de gain control pentru a imbunatati dramatic performanta imaginilor pe timp de noapte (pentru a obtine rezultate remarcabile, partea hardware si software este imbunatatita si ajustata special pentru reducerea zgomotului de fundal in scenarii de luminozitate redusa). Mai mult decat atat, camerele DarkFighter ofera imagini colorate luminoase, clare si de inalta calitate pe timp de noapte, oferind astfel supraveghere video extrem de eficienta non-stop.  Dispune de zoom optic 32X. Are un grad mare de protectie impotriva intemperiilor IP 66. Alimentarea se va face la 24V AC, iar temperatura de functionare este cuprinsa intre – 30°C si + 65°C. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat! La camerele cu slot pentru card de memorie, acesta se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici aceste aspecte cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere Speed Dome Hikvision DarkFighter DS-2AE5232TI-A(E)Camera supraveghere Speed Dome Hikvision DarkFighter DS-2AE5232TI-A(E), 2 MP, IR 150 m, 4.8 – 135 mm, 32x + suport
1.970,17 lei