, ,

Camera supraveghere IP exterior Hikvision DS-2XE6222F-IS, 2 MP, IR 30 m, 4 mm, ATEX, IECEx, PoE

10.975,44 lei

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere IP exterior Hikvision DS-2XE6222F-IS.

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere IP exterior Hikvision DS-2XE6222F-IS!

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere IP exterior Hikvision DS-2XE6222F-IS.

DS-2XE6222F-IS este o camera de supraveghere IP tip bullet de exterior de la HikVision. Aceasta camera este echipata cu un senzor de 1/2.7 inch Progressive Scan CMOS, avand o rezolutie video de 2 Megapixeli (1920 × 1080 pixeli) la maxim 30 cadre pe secunda. Lentila fixa de 4 mm iti pune la dispozitie un unghi de vizualizare de 91° pentru supravegherea si monitorizarea obiectivelor. DS-2XE6222F-IS este dotata cu LED-uri IR care iti ofera posibilitatea de a vizualiza imagini pe timp de noapte pe o distanta de pana la 30 m. Printre functiile speciale ale camerei se enumara BLC, 3D DNR, WDR (120 dB), AGC, RoI, Privacy mask, Detectie miscare, impreuna cu functii smart de analiza comportamentala. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. Camera beneficiaza de o carcasa rezistenta din otel inoxidabil 304 cu gradul de protectie IP68 ( praf, ploaie, zapada, etc.), IK10 protejeaza impotriva unei forte de impact de pana la 20 jouli. Camera este certificata ATEX: II 2 G D Ex db IIC T6 Gb/Ex tb IIIC T80°C Db, IECEx: Ex db IIC T6 Gb/Ex tb IIIC T80°C Db pentru operare in spatii cu risc de explozie. Functioneaza la temperaturi cuprinse intre -30°C si +60°C, iar alimentarea se poate face la AC 100 V pana la 240 V sau prin PoE. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat! La camerele cu slot pentru card de memorie, acesta se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici aceste aspecte cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere IP exterior Hikvision DS-2XE6222F-ISCamera supraveghere IP exterior Hikvision DS-2XE6222F-IS, 2 MP, IR 30 m, 4 mm, ATEX, IECEx, PoE
10.975,44 lei