, ,

Camera supraveghere IP exterior Hikvision DS-2CD2663G1-IZ, 6 MP, IR 50 m, 2.8 – 12 mm, motorizat, slot card

999,00 lei

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere IP exterior Hikvision DS-2CD2663G1-IZ.

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere IP exterior Hikvision DS-2CD2663G1-IZ!

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere IP exterior Hikvision DS-2CD2663G1-IZ.

Camera de supraveghere bullet de IP exterior DS-2CD2663G1-IZ de la Hikvision, este alegerea perfecta pentru captarea usoara a imaginilor la o calitate superioara. Aceasta camera are o rezolutie video 6 Megapixeli (3072 × 2048 pixeli), inregistrarile fiind facute la o calitate ridicata, datorita senzorului CMOS de 1/2.9 inch. Lentila varifocala de 2.8 – 12 mm (motorizata) iti permite un unghi vizual cuprins intre 88°-27° (orizontala) / 56°-18°(verticala) / 110°-33° (diagonala) pentru supravegherea obiectivelor dorite. DS-2CD2663G1-IZ este dotata cu LED-uri IR performante care iti ofera posibilitatea de a vizualiza imagini pe timp de noapte alb-negru pana la o distanta maxima de 50 m. Printre functiile speciale ale camerei se enumara WDR 120dB, 3D DNR, IR Cut, ROI (1 zona fixa), BLC, HLC, precum si evenimente smart (detectie trecere linie, detectie intruziune, detectie faciala). Tehnologia True WDR (Wide Dynamic Range) este utilizata in camerele de supraveghere pentru a compensa problemele generate de expunere la lumina cu ajutorul reglarii automate a vitezei shutter-ului. Aceasta functioneaza captand 2 imagini cu expuneri la lumina diferite, creand o imagine clara cu balans perfect intre lumina si intuneric. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. HLC (Highlight Compensation) este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa (faruri, reflectoare etc.).  Inregistrarile se pot stoca si pe un card microSD de pana la 128 GB (cardul nu este inclus). Camera are grad de protectie IP67 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf etc.). Temperatura de functionare a camerei porneste de la -30°C si poate sa ajunga pana la +60°C, avand o carcasa din metal . Alimentarea se va face la 12VDC sau PoE. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat! La camerele cu slot pentru card de memorie, acesta se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici aceste aspecte cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere IP exterior Hikvision DS-2CD2663G1-IZCamera supraveghere IP exterior Hikvision DS-2CD2663G1-IZ, 6 MP, IR 50 m, 2.8 – 12 mm, motorizat, slot card
999,00 lei