, ,

Camera supraveghere IP exterior Hikvision AcuSense DS-2CD2T83G2-2I2, 8MP, IR 60M, 2.8mm, Slot Card, PoE

647,12 lei

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere IP exterior Hikvision AcuSense DS-2CD2T83G2-2I2.

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere IP exterior Hikvision AcuSense DS-2CD2T83G2-2I2!

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere IP exterior Hikvision AcuSense DS-2CD2T83G2-2I2.

Camera de supraveghere IP bullet de exterior DS-2CD2T83G2-2I2 de la Hikvision din gama AcuSense, este alegerea perfecta pentru captarea usoara a imaginilor la o calitate superioara. Aceasta camera are o rezolutie video de 8 Megapixeli (4K – 3840×2160 pixeli), inregistrarile fiind facute la o calitate ridicata, datorita senzorului CMOS de 1/2.8 inch. Lentila fixa de 2.8 mm iti permite camerei sa intregistreze la un unghi vizual generos de 107°(orizontala) / 57°(verticala) / 128°(diagonala). Software-uri compatibile cu aceasta camera ar fi iVMS-4200, Hik-Connect, Hik-Central cu un numar maxim de 32 de utilizatori (Administrator, Operator si Utilizator). Cu ajutorul algoritmului de invatare profunda (deep learning), tehnologia AcuSense de la Hikvision reduce semnificativ alarmele false generate de alte tinte decat oameni sau vehicule, imbunatatind considerabil eficienta si eficacitatea alarmelor. DS-2CD2T83G2-2I2 este dotata cu LED-uri IR performante care iti ofera posibilitatea de a vizualiza imagini(alb-negru) pe timp de noapte pana la o distanta maxima de 60 m. Printre functiile speciale ale camerei se enumara ROI (1 zona fixa), WDR (120 dB), BLC, HLC, 3D DNR, 4 zone private si evenimente basic precum detectia miscarii(suport declansare alarma in functie de tinta umana sau vehicul), alarma la manipulare video, precum si evenimente smart detectie trecere linie, detectie intruziune, detectie faciala. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. HLC (Highlight Compensation) este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa (faruri, reflectoare etc.). Tehnologia True WDR (Wide Dynamic Range) este utilizata in camerele de supraveghere pentru a compensa problemele generate de expunere la lumina cu ajutorul reglarii automate a vitezei shutter-ului. Aceasta functioneaza captand 2 imagini cu expuneri la lumina diferite, creand o imagine clara cu balans perfect intre lumina si intuneric. Camera are grad de protectie IP67 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf). Temperatura de functionare a camerei porneste de la -30°C si poate sa ajunga pana la +60°C, avand o carcasa din aluminiu + plastic. Se alimenteaza la 12 VDC sau PoE (802.3af).

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere IP exterior Hikvision AcuSense DS-2CD2T83G2-2I2Camera supraveghere IP exterior Hikvision AcuSense DS-2CD2T83G2-2I2, 8MP, IR 60M, 2.8mm, Slot Card, PoE
647,12 lei