, ,

Camera supraveghere exterior IP Hikvision DS-2CD2T63G0-I8, 6 MP, IR 80 m, 4 mm, slot card, PoE

882,12 lei

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior IP Hikvision DS-2CD2T63G0-I8.

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior IP Hikvision DS-2CD2T63G0-I8!

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior IP Hikvision DS-2CD2T63G0-I8.

Camera de supraveghere bullet IP de exterior DS-2CD2T63G0-I8 de la Hikvision, este alegerea perfecta pentru captarea usoara a imaginilor la o calitate superioara. Aceasta camera are o rezolutie video inalta de 6 Megapixeli, inregistrarile fiind facute la o calitate ridicata, datorita senzorului CMOS de 1/2.7 inch. Lentila fixa de 4 mm iti permite un unghi vizual de 97° pe diagonala, pentru supravegherea obiectivelor dorite. DS-2CD2T63G0-I8 este dotata cu LED-uri IR performante care iti ofera posibilitatea de a vizualiza imagini pe timp de noapte pana la o distanta maxima de 80 m. Printre functiile speciale ale camerei se enumara BLC, HLC, WDR (120dB), AGC, 3DNR, detectie faciala, ROI (1 zona fixa), detectie faciala, detectie intruziune, detectie trecere linie virtuala. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. HLC (Highlight Compensation) este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa (faruri, reflectoare etc.). Camera are grad de protectie IP67 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf etc.). Temperatura de functionare a camerei porneste de la -30°C si poate sa ajunga pana la +60°C, avand o carcasa din metal de culoare alba. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat! La camerele cu slot pentru card de memorie, acesta se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici aceste aspecte cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere exterior IP Hikvision DS-2CD2T63G0-I8Camera supraveghere exterior IP Hikvision DS-2CD2T63G0-I8, 6 MP, IR 80 m, 4 mm, slot card, PoE
882,12 lei