, ,

Camera supraveghere exterior IP Hikvision DarkFighter DS-2CD4A26FWD-IZHS/P, 2 MP, ANPR, IR 50 m, 2.8 – 12 mm, zoom motorizat, PoE

3.578,25 lei

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior IP Hikvision DarkFighter DS-2CD4A26FWD-IZHS/P.

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior IP Hikvision DarkFighter DS-2CD4A26FWD-IZHS/P!

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior IP Hikvision DarkFighter DS-2CD4A26FWD-IZHS/P.

IP DS-2CD4A26FWD-IZHS/P este o camera de supraveghere tip bullet de la Hikvision, care poate fi utilizat pe exterior pentru gestionarea numerelor de inmatriculare (2048 numere + Whitelist)cu o rata de citire de 99% (LPR) pana la viteze de 120 km/h, recomandata pentru 2 benzi (recomandat la distante de pana la 10 metri). Aceasta camera are o rezolutie video de 2 Megapixeli (Full HD – 1920 x 1080 pixeli), inregistrarile fiind facute la o calitate ridicata, datorita senzorului CMOS 1/1.8 inch. Lentila varifocala de 2.8 – 12 mm iti permite un unghi vizual generos cuprins intre 92°-32°. Inregistrarile se pot salva pe un card microSD de pana la 128 GB (cardul nu este inclus). DS-2CD4A26FWD-IZHS/P este dotata cu LED IR performant care iti ofera posibilitatea de a vizualiza imagini pe timp de noapte pana la o distanta maxima de 50 m. Printre functiile speciale ale camerei se enumara WDR, defog, BLC, 3D DNR impreuna cu un set de functii smart precum analiza comportamentala si detectie faciala. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. HLC (Highlight Compensation) este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa (faruri, reflectoare etc.). Heater incorporat. Camera are grad de protectie IP67 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf etc.). Temperatura de functionare a camerei porneste de la -40°C si poate sa ajunga pana la +60°C, avand o carcasa din metal. Alimentarea se va face la 12V sau prin PoE. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare.Acestea se achizitioneaza separat! La camerele cu slot pentru card de memorie, acesta se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici aceste aspecte cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere exterior IP Hikvision DarkFighter DS-2CD4A26FWD-IZHS/PCamera supraveghere exterior IP Hikvision DarkFighter DS-2CD4A26FWD-IZHS/P, 2 MP, ANPR, IR 50 m, 2.8 – 12 mm, zoom motorizat, PoE
3.578,25 lei