, ,

Camera supraveghere exterior IP Hikvision DarkFighter AcuSense DS-2CD2646G2T-IZS, 4 MP, 60 m, 2.8 – 12 mm, motorizat

847,39 lei

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior IP Hikvision DarkFighter AcuSense DS-2CD2646G2T-IZS.

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior IP Hikvision DarkFighter AcuSense DS-2CD2646G2T-IZS!

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior IP Hikvision DarkFighter AcuSense DS-2CD2646G2T-IZS.

DS-2CD2646G2T-IZS este o camera de supraveghere IP tip bullet de la Hikvision. Aceasta camera este echipata cu un senzor de 1/2.7 inch Progressive Scan CMOS, avand o rezolutie video de 4 Megapixeli la maxim 30 cadre/secunda. Lentila varifocala de 2.8 – 12 mm iti pune la dispozitie un unghi de vizualizare generos cuprins intre 108°-30° (cu zoom motorizat) pentru supravegherea si monitorizarea obiectivelor. Aceasta camera reuseste sa reduca numarul alarmelor false cauzate de oameni sau masini avand o tehnologie inteligenta avansata de invatare (Deep Learning). Datorita iluminatorului cu IR camera DS-2CD2646G2T-IZS poate surprinde imagini de calitate inalta pe timp de noapte pana la o distanta de 60 metri. Dispune de functii smart precum trecere linie virtuala, detectie intruziune, definire intrare regiune / iesire regiune. Imaginile se pot stoca pe un card microSD de pana la maxim 256 GB (cardul nu este inclus). BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. Camera are grad de protectie IP67 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf etc.) si IK10 (antivandal). Temperatura de functionare porneste de la -30°C si poate ajunge pana la +60°C, perfect pentru mediul exterior. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat! La camerele cu slot pentru card de memorie, acesta se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici aceste aspecte cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere exterior IP Hikvision DarkFighter AcuSense DS-2CD2646G2T-IZSCamera supraveghere exterior IP Hikvision DarkFighter AcuSense DS-2CD2646G2T-IZS, 4 MP, 60 m, 2.8 – 12 mm, motorizat
847,39 lei