, ,

Camera supraveghere exterior IP Hikvision AcuSense DS-2CD2T46G2-ISU/SL, 4 MP, IR 60 m, 2.8 mm, microfon, PoE

634,70 lei

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior IP Hikvision AcuSense DS-2CD2T46G2-ISU/SL.

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior IP Hikvision AcuSense DS-2CD2T46G2-ISU/SL!

Vrei o camera supraveghere IP exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior IP Hikvision AcuSense DS-2CD2T46G2-ISU/SL.

DS-2CD2T46G2-ISU/SL este o camera supraveghere exterior IP cu functia AcuSensede la Hikvision. AcuSense este tehnologia pentru identificarea persoanelor sau ale masinilor. Sistemul poate reduce foarte mult alarmele false generate de alte elemente, imbunatatind considerabil eficienta alarmelor. Aceasta camera este echipata cu un senzor 1/2.7 inch Progressive Scan CMOS care permite o rezolutie video de 4 Megapixeli (2592 × 1944 pixeli), iar lentila fixa de 2.8 mm permite un unghi vizual de 103°. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. HLC (Highlight Compensation) este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa (faruri, reflectoare etc.). Camera DS-2CD2T46G2-ISU/SL este echipata cu LED-uri IR, care permit vizualizarea imaginilor color pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 60 m. Camera are grad de protectie IP66 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf etc.). Printre functiile speciale ale camerei se enumara 3D DNR, WDR (120dB), RoI, BLC, HLC, AGC, detectie miscare, impreuna cu functii smart de analiza comportamentala. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat! La camerele cu slot pentru card de memorie, acesta se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici aceste aspecte cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere exterior IP Hikvision AcuSense DS-2CD2T46G2-ISU/SLCamera supraveghere exterior IP Hikvision AcuSense DS-2CD2T46G2-ISU/SL, 4 MP, IR 60 m, 2.8 mm, microfon, PoE
634,70 lei