,

Camera supraveghere exterior Hikvision HiWatch HWT-B220-M-28, 2 MP, IR 40 m, 2.8 mm

127,01 lei

Vrei o camera supraveghere exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior Hikvision HiWatch HWT-B220-M-28.

SKU: 27f1c26a9798 Categories: ,

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior Hikvision HiWatch HWT-B220-M-28!

Vrei o camera supraveghere exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior Hikvision HiWatch HWT-B220-M-28.

HWT-B220-M-28 este o camera de supraveghere de exterior seria HiWatch de la Hikvision. Aceasta are o rezolutie video de 2 Megapixeli (Full HD – 1920 x 1080 pixeli), inregistrarile fiind facute la o calitate ridicata datorita lentilei fixe de 2.8 mm, ce ofera un unghi vizual de 103°. Pe timp de noapte, camera poate surprinde imagini alb/negru datorita iluminatorului IR intern, care permite o acoperire de pana la 40 m. Camera are grad de protectie IP66 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf etc.), avand carcasa metalica. Temperatura de functionare a camerei porneste de la -40°C si poate sa ajunga pana la +60°C. Printre functiile speciale ale camerei se regasesc filtru IR cut, AGC, BLC, DWDR, DNR si smart IR. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. Tehnologia DWDR (Digital Wide Dynamic Range) este utilizata in camerele de supraveghere pentru a compensa problemele generate de expunere la lumina cu ajutorul software-ului avansat. Aceasta functioneaza captand 2 imagini cu expuneri la lumina diferite, creand o alta imagine clara cu balans intre lumina si intuneric. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici acest aspect cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere exterior Hikvision HiWatch HWT-B220-M-28Camera supraveghere exterior Hikvision HiWatch HWT-B220-M-28, 2 MP, IR 40 m, 2.8 mm
127,01 lei