,

Camera supraveghere exterior Hikvision DS-2CE19U7T-AIT3ZF, 4K, IR 80 m, 2.7 – 13.5 mm, motorizat

579,57 lei

Vrei o camera supraveghere exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior Hikvision DS-2CE19U7T-AIT3ZF.

SKU: ccb7e994c0d1 Categories: ,

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior Hikvision DS-2CE19U7T-AIT3ZF!

Vrei o camera supraveghere exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior Hikvision DS-2CE19U7T-AIT3ZF.

Camera de supraveghere bullet de exterior DS-2CE19U7T-AIT3ZF de la Hikvision, este alegerea perfecta pentru captarea usoara a imaginilor la o calitate superioara. Aceasta camera are o rezolutie video de 8 Megapixeli (3840 x 2160 pixeli – 4K), inregistrarile fiind facute la o calitate ridicata, datorita senzorului CMOS progressive scan. Lentila varifocala motorizata de 2.7 – 13.5 mm ii permite camerei un unghi vizual cuprins intre 108.1° si 45.6°. DS-2CE19U7T-AIT3ZF este dotata cu LED-uri IR performante care iti ofera posibilitatea de a vizualiza imagini pe timp de noapte pana la o distanta maxima de 80 m. Smart IR este o tehnologie care asigura uniformitatea luminozitatii in modul B/W (black / White) in conditii de luminozitate scazuta. Aceasta functie Smart IR ajusteaza intensitatea LED-ului IR ale camerei pentru a compensa distanta unui obiect si impiedica supraexpunerea cand obiectul se indreapta spre camera.Printre functiile speciale ale camerei se enumara BLC, HLC, DWDR (130dB), AGC, 3DNR. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. Camera are grad de protectie IP67 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf etc.). Temperatura de functionare a camerei porneste de la -40°C si poate sa ajunga pana la +60°C, avand o carcasa din metal. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat! La camerele cu slot pentru card de memorie, acesta se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici aceste aspecte cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere exterior Hikvision DS-2CE19U7T-AIT3ZFCamera supraveghere exterior Hikvision DS-2CE19U7T-AIT3ZF, 4K, IR 80 m, 2.7 – 13.5 mm, motorizat
579,57 lei