,

Camera supraveghere exterior Hikvision DS-2CE17H0T-IT3E2C, 5 MP, IR 40 m, 2.8 mm, PoC

178,37 lei

Vrei o camera supraveghere exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior Hikvision DS-2CE17H0T-IT3E2C.

SKU: 6a4a0d75a192 Categories: ,

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior Hikvision DS-2CE17H0T-IT3E2C!

Vrei o camera supraveghere exterior performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere exterior Hikvision DS-2CE17H0T-IT3E2C.

Camera de supraveghere bullet cu PoC de exterior DS-2CE17H0T-IT3E2C de la Hikvision, este alegerea perfecta pentru captarea usoara a imaginilor la o calitate superioara. Aceasta camera are o rezolutie video de 5 Megapixeli (2560 x 1944 pixeli), inregistrarile fiind facute la o calitate ridicata, datorita senzorului CMOS performant. Lentila fixa de 2.8 mm iti permite un unghi vizual de 85° (orizontala) / 63° (verticala) / 110° (diagonala) pentru supravegherea obiectivelor dorite. DS-2CE17H0T-IT3E2C este dotata cu LED IR performant care iti ofera posibilitatea de a vizualiza imagini pe timp de noapte pana la o distanta maxima de 40 m. Printre functiile speciale ale camerei se enumara si ICR, DWDR, BLC, HLC, 2D DNR, WB, AGC, STD/HIGH-SAT, Smart IR. Smart IR este o tehnologie care asigura uniformitatea luminozitatii in modul B/W (black / White) in conditii de luminozitate scazuta. Tehnologia Digital Wide Dynamic Range (DWDR) este utilizata in camerele de supraveghere pentru a compensa problemele generate de expunere la lumina cu ajutorul software-ului avansat. Aceasta functioneaza captand 2 imagini cu expuneri la lumina diferite, creand o alta imagine clara cu balans intre lumina si intuneric. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. HLC (Highlight Compensation) este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa (faruri, reflectoare etc.). Camera are grad de protectie IP67 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf). Temperatura de functionare a camerei porneste de la -40°C si poate sa ajunga pana la +60°C, avand o carcasa din metal si plastic. Alimentarea se va face la 12 VDC sau prin PoC. Tehnologia PoC (Power over Coaxial) permite transmiterea datelor si alimentarea camerei printr-un singur cablu coaxial cu ajutorul tehnologiei HDCVI. Camerele conectate prin PoC nu necesita surse de alimentare suplimentare ca in sistemele analogice conventionale, reducand costurile de instalare. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici acest aspect cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere exterior Hikvision DS-2CE17H0T-IT3E2CCamera supraveghere exterior Hikvision DS-2CE17H0T-IT3E2C, 5 MP, IR 40 m, 2.8 mm, PoC
178,37 lei