,

Camera supraveghere Dome Hikvision HiWatch HWT-T140-M-28, 4 MP, IR 20 m, 2.8 mm

123,46 lei

Vrei o camera supraveghere interior Dome performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere Dome Hikvision HiWatch HWT-T140-M-28.

SKU: cc0b3f7ea35e Categories: ,

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere Dome Hikvision HiWatch HWT-T140-M-28!

Vrei o camera supraveghere interior Dome performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere Dome Hikvision HiWatch HWT-T140-M-28.

Camera de supraveghere dome HWT-T140-M-28 din seria HiWatch de la Hikvision, este alegerea perfecta pentru captarea usoara a imaginilor la o calitate superioara. Aceasta camera are o rezolutie video de 4 Megapixeli (2560 x 1440 pixeli), inregistrarile fiind facute la o calitate ridicata, datorita senzorului CMOS si lentilei fixe de 2.8 mm ce permite un unghi vizual de 100.2°. Camera este dotata cu LED IR performant care ofera posibilitatea de a vizualiza imagini pe timp de noapte pana la o distanta maxima de 20 m (EXIR 2.0). Printre functiile speciale ale camerei se enumara filtru IR cut, AGC, BLC, DWDR, DNR, Smart IR. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. Tehnologia Digital Wide Dynamic Range (DWDR) este utilizata in camerele de supraveghere pentru a compensa problemele generate de expunere la lumina cu ajutorul software-ului avansat. Aceasta functioneaza captand 2 imagini cu expuneri la lumina diferite, creand o alta imagine clara cu balans intre lumina si intuneric. Camera dispune de gradul de protectie IP66 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf etc.), avand carcasa metalica. Se alimenteaza la 12 VDC, iar temperatura de functionare porneste de la -40°C si poate sa ajunga pana la +60°C. Majoritatea camerelor de supraveghere nu contin alimentator / sursa de alimentare. Acestea se achizitioneaza separat! Te rugam sa verifici acest aspect cu operatorii nostri!

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere Dome Hikvision HiWatch HWT-T140-M-28Camera supraveghere Dome Hikvision HiWatch HWT-T140-M-28, 4 MP, IR 20 m, 2.8 mm
123,46 lei