,

Camera supraveghere Dome Hikvision DS-2CE79H0T-IT3ZE, 5 MP, IR 40 m, 2.7 – 13.5 mm, motorizat, PoC

325,00 lei

Vrei o camera supraveghere interior Dome performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere Dome Hikvision DS-2CE79H0T-IT3ZE.

SKU: bac7de1db070 Categories: ,

Beneficii

  • 5 modalitati de plata
  • Suport tehnic gratuit dupa achizitie
  • Drept de retur 30 zile

Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere Dome Hikvision DS-2CE79H0T-IT3ZE!

Vrei o camera supraveghere interior Dome performanta si la un pret bun? Ai ajuns in locul potrivit! Comanda acum camera de supraveghere potrivita pentru casa ta. Vezi oferta noastra pentru camera supraveghere Dome Hikvision DS-2CE79H0T-IT3ZE.

Camera de supraveghere dome DS-2CE79H0T-IT3ZE de la Hikvision, este dotata cu un senzor CMOS performant care permite filmarea la o rezolutie video maxima de 5 MP (2560 x 1944 pixeli) cu o viteza de 20 – 30 cadre/secunda. Lentila varifocala motorizata de 2.7 – 13.5 mm va ofera un unghi vizual de 126° – 33° pentru supravegherea si monitorizarea subiectelor dorite. Printre functiile speciale ale camerei se regasesc IR Cut, DWDR, AGC, WB, BLC, HLC, 2DNR si Smart IR. BLC (Back Light Compensation) ajuta la corectarea si optimizarea imaginii de la expunerea insuficienta / mare a luminii. Aceasta functie imparte inregistrarea in 2 regiuni diferite, folosind o expunere diferita pentru fiecare regiune. Aceasta corecteaza regiunile din inregistrare cu o luminozitate extrem de mare sau extrem de mica, facand imaginea uniforma pentru obiectul focusat. HLC (Highlight Compensation) este o functie creata din necesitatea de a reduce intensitatea luminiilor orbitoare la care o camera poate fi supusa (faruri, reflectoare etc.). Tehnologia Digital Wide Dynamic Range (DWDR) este utilizata in camerele de supraveghere pentru a compensa problemele generate de expunere la lumina cu ajutorul software-ului avansat. Aceasta functioneaza captand 2 imagini cu expuneri la lumina diferite, creand o alta imagine clara cu balans intre lumina si intuneric. Camera are grad de protectie IP67 pentru protejarea impotriva factorilor externi (ploaie, praf etc.), avand carcasa metalica. Temperatura de functionare porneste de la – 40°C si poate sa ajunga pana la temperatura de +60°C. Alimentarea se va realiza la 12 VDC sau PoC (Power over Coaxial) pe cablu coaxial.

Puteti sa aflati mai multe informatii despre acest produs apasand pe acest link.

camera supraveghere Dome Hikvision DS-2CE79H0T-IT3ZECamera supraveghere Dome Hikvision DS-2CE79H0T-IT3ZE, 5 MP, IR 40 m, 2.7 – 13.5 mm, motorizat, PoC
325,00 lei